Tämän blogin tarkoituksena herättää keskustelua ja ajatuksia alkoholista, alkoholittomuudesta ja tietoisesta alkoholinkäytöstä rennolla ja uteliaalla asenteella. Blogin tarkoitus on tukeutua sober curious- ajatteluun, jossa alkoholittomuuteen ja tietoiseen juomiseen suhtaudutaan uteliaasti ja se nähdään mahdollisuutena tehdä asiat toisin. 

Tarkoituksena on poistaa myös leimaa päihteettömyydestä ja tukea jokaista valitsemaan itselle ja omalle hyvinvoinnille paras ratkaisu päihteiden kyllästämässä maailmassa.  

Tarkoituksenani ei ole kannustaa tai vaatia ketään rupeamaan absolutistiksi tai raivoraittiiksi (btw vihaan jostakin syystä kumpaakin edellä mainittua sanaa), vaan tukea miettimään omia juomatottumuksiaan sekä tiedostamaan alkoholin vaikutukset omassa elämässä. 

Tämä blogi on sinulle, jos olet kyllästänyt alkoholin haittavaikutuksiin, olet huolissasi omasta alkoholin käytöstäsi ja haluat vähentää tai jopa lopettaa alkoholin käytön. Täältä tulet saamaan vinkkejä ja tukea, kuinka pohtia omaa alkoholin käyttöään sekä kuinka tehdä muutoksia siihen.

Muistutan vielä, että jos koet että sinulla on voimakas riippuvuus alkoholiin, niin kehotan sinua hakeutumaan terveydenalanammattilaisten tarjoaman tuen piiriin.  

Olen itsekin vasta matkalla kohti tiedostavia valintoja alkoholin käytöstä. Tällä hetkellä se tarkoittaa minulla alkoholittomuutta, mutta en osaa sanoa miten asiat ovat tulevaisuudessa.  

Vuonna 2020 on siistiä olla myös selvinpäin ja tehdä tietoisia valintoja oman hyvinvoinnin eteen!  

Tervetuloa vielä kerran mukaan bailaamaan kanssani selvinpäin sekä haastamaan itseään suhtautumaan alkoholittomuuteen uteliaasti.  

Saatat pitää myös näistä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *